Головна / Куховаримо / НОВОРІЧНИЙ САЛАТ “РІЗДВЯНИЙ ВІНОК”

НОВОРІЧНИЙ САЛАТ “РІЗДВЯНИЙ ВІНОК”

        Вашому столу бракує урочистості чи святковості? Урізноманітніть звичне новорічне меню красивим і смачним салатом “Різдвяний вінок”!


ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Рис варений – 1 стакан

  • Крабові палочки – 200 грам

  • Яблуко – 1 шт

  • Помідори – 2 шт

  • Сир твердий – 50 грам

  • Кріп свіжий – 1 пучок

  • Зелена цибуля – 1 пучок

  • Майонез – на власний смак

  • Сіль, перець – за бажанням

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Поставити варити рис.

  2. Поки він готується, крабові палички нарізати середніми кусочками, кілька штук відкласти для оформлення свічок.

  3. Порізати помідори і яблука кубіками, вони дадуть салату соковитість. Додати їх до крабових паличок.

  4. Коли рис відварився, додати його в салат, добре вимішти.

  5. Додати натертий сир.

ОФОРМЛЕННЯ:

  1. Взяти велику плоску тарілку. У центр тарілки поставити півлітрову банку чи широкий стакан.

  2. Викласти салат по колу, формуюи кільце. Якщо потрібно, можна трохи притиснути продукти долонею до стінки банки.

  3. Порізати зелену цибулю і третину кропу. Посипати кільце зверху. Кріп, який залишився, невеличкими гілоками викласти по колу.

  4. З відкладених крабових паличок зробити свічки: розрізати паличку на 2 частини, ножем зробити невеличкий надріз з однієї сторони.

  5. З помідори вирізати «вогник» і поставити його в дирочку.

  6. Верх салату прикрасити горошком і кусочками помідори.

Салат «Різдвяний вінок» готовий. Смачного!

Більше ідей для новорічного меню дивіться тут

Дивіться також

ПЕРЕВІРЕНИЙ РЕЦЕПТ ДОМАШНЬОГО ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА

Хто з нас, господинь, не витрачав дорогоцінні хвилини на пошуки в Інтернеті того самого, досконалого …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *